neveltebb tanoda

Szimat tréning

szimat trening

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ da_disable_devices=”off|off|off” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” da_is_popup=”off” da_exit_intent=”off” da_has_close=”on” da_alt_close=”off” da_dark_close=”off” da_not_modal=”on” da_is_singular=”off” da_with_loader=”off” da_has_shadow=”on”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.22.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”]

   Szeret a kutyusod szimatolni, szaglászni?

    A séták során az orra mindig a földön van?

Akkor gyertek és próbáljátok ki ezt a szuper kurzust!

A kutya szaglása sokkal kifinomultabb, mint a miénk embereké. Ez azért van, mert a szaglóhám felületük sokkal nagyobb, eléri a 150 négyzet centimétert, míg az emberé csupán csak 5 négyzet centiméter. Ezért is van, hogy sok helyen alkalmazzák őket, hogy segítsék az emberek munkáját pl. drog, ember, szarvasgomba keresése.

 

A Szimat-tréning csoportos és egyéni rendszerben is elérhető, három nehézségi szinten.

A foglalkozásokon bármilyen fajtájú és méretű kutyával részt lehet venni, aki emberrel és kutyával barátságos.
Egy kurzus, szintenként 5 gyakorlati foglalkozásból és 1 vizsga alkalomból áll. Heti rendszerességgel 1 alkalom. A vizsgán időre és pontos találattal kell teljesíteni a különböző szegmenseket.

 

I.szint

Első lépésként megtanítjuk a kutyának azt a szagot, amit a tréning során keresni fog. A már ismert szagot, különféle szituációkban kell megtalálnia és jeleznie. Ezen a szinten csak épületen belül dolgozunk, és a tréninget egy vizsgával zárjuk.

 

II. szint

A már korábban megtanult illatanyagot kell a kutyának megtalálnia különböző szituációkban épületen belül és kívül is. Ezen a szinten, már kevesebb segítséget kap a gazdától a keresésre, és vannak feladatok, amiket teljesen önállóan kell elvégeznie.  A megtanult illatot, idegen szagok mellett is fel kell kutatnia, még ha a szag forrása, nincs is elérhető magasságban. Ezt a szintet is egy vizsgával zárjuk.

 

III. szint

Ezen a szinten a kutya számára idegen területeken kell keresnie a már jól ismert, korábban betanított illatot és jeleznie a vezetőjének. Egy területen több rejtést is meg kell találnia. Ami még nehezíti a kutya feladatát, hogy már teljesen „vakon”dolgozik, és csak a szimatára hagyatkozhat. A záró vizsgán kiderül milyen sokat fejlődött a páros. Ehhez a szinthez szükség lesz egy 5-10 méteres pórázra.

 

Amit a foglalkozásokra kérlek hozz magaddal!
nyakörv/hám, póráz, jutalomfalat (virsli, kolbász,parizer)+ tartó (nem zacskó), oltási könyv (első alkalommal).

 

Hol lesznek a foglalkozások?
Zalaegerszeg, Posta utca. 58.

III. szinten Zalaegerszeg több helyszínén

 

 A csoportos tréning időpontja

2024.03.03.  9:00

 

A kurzusok díjai

Csoportos tréningek:

1 szint: 38000 Ft

2 szint: 35000 Ft

3 szint: 33000 Ft

Egyéni tréningek:

1 szint: 43000 Ft

2 szint: 40000 Ft

 3 szint: 37000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

– kurzus során telefonos, e-mail-es támogatást
– ajándék tréning csomagot
– kurzust záró tanúsítványt
– professzionális trénert

 

Jelentkezem a kurzusra
1. Töltsd ki a JELENTKEZÉSI lapot!
2. A jelentkezési visszaigazolásban fogod találni a bank számlaszámot.
3. A kurzus díjából 10000 Ft befizetésével lesz jelentkezésed véglegesítve.

 

 

​Várlak szeretettel!
Hegedüs Krisztina, tréner
06 30/ 423-4964

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”284,285,286,287,288,290,1246,1247″ posts_number=”10″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_gallery][et_pb_button button_url=”https://docs.google.com/forms/d/1A8BSoiQzpOmEtkQRE3uWWEZVQ2fkex7r7W274giVmUc/edit” url_new_window=”on” button_text=”Jelentkezem” button_alignment=”center” _builder_version=”4.17.0″ _module_preset=”default” custom_button=”on” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

További tréningek