neveltebb tanoda

Kísérőkutya, Bh. Vizsgára felkészítés

11539036 1599820396949740 7607053301180467913 o

A BH-vizsga egy nemzetközileg elismert vizsgarendszer, melynek célja hogy felmérje a kutya-gazda kapcsolatát. Más néven “vezethetőségi” vizsgának is szokták hívni, hiszen azt méri fel, hogy a kutya mennyire figyel a gazdájára, mennyire kézben tartható, engedelmes. Pórázon és póráz nélkül is vannak feladatok, valamint egy városi résszel imitálják a valós élet feladatait.

 

A foglalkozás keretein belül a következő feladatokat sajátíthatjátok el:
1. Pórázon vezetés: Ebben a feladatban a bíró azt figyeli, hogy pórázon mennyire engedelmes a kutya, mennyire figyel ránk. Nem húz, nem akar odamenni máshoz, hanem velünk együtt dolgozva halad.
2. Szabadon követés: Itt már póráz nélkül kell ugyanazt a feladatsort teljesíteni. Emiatt nehezebb is, de ha az alap kapcsolat rendben, szépen megoldható.
3. Menet közben ültetés: A feladat célja, hogy tesztelje leül-e kérésre a kutyánk, valamint ha tovább megyünk ott marad-e.
4. Menet közben fektetés behívással: Ugyanaz, mint az ültetés, csak itt fektetve hagyjuk ott a kutyát, majd eltávolodva magunkhoz kell hívnunk.
5. Helyben maradás: Amíg egy másik páros vizsgázik, a kutyánknak kifekve, nyugodtan várnia kell.
6. Vizsga forgalomban: Különböző városi feladatok lehetnek, mint például, hogy elhalad mellettünk egy másik kutyás, be kell mennünk egy telefonfülkébe a kutyánkkal, stb.

Az egyéni foglalkozás díja:
5500 Ft/ alkalom
45000 Ft/ 10 alkalom

A foglakozások időtartama:
hetente 1 alkalommal, 30 – 40 perc

A foglalkozások helyszíne:
Neveltebb tanoda, Zalaegerszeg, Posta utca 58.

Amit a foglalkozásokra hozz magaddal…
nyakörv, póráz, klikker, jutalomfalat (virsli, kolbász,parizer)+ tartó (nem zacskó) játék (rongy, zsinóros labda… stb), oltási könyv (első alkalommal)

 

 

 

Jelentkezem a képzésre
Kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot, majd telefonon egyeztess időpontot!

Várlak szeretettel!
Hegedüs Krisztina, tréner
30/423-4964

További tréningek