Házirend

  1. A kutyaiskola területére a nyilvánosan meghirdetett időpontokban, a jelen házirendben rögzített szabályok betartásával bárki, saját felelősségére, beléphet, a foglalkozásokon, bemutatókon, rendezvényeken részt vehet.
  2. Gyermek 14 éves kor alatt az iskola területén csak szülői (más nagykorú személyi) felügyelettel tartózkodhat. A gyermeke biztonságáért a szülő, vele érkezett nagykorú a felelős.
  3. Aki magatartásával veszélyezteti mások biztonságát, vagy botrányosan viselkedik és ezzel a tevékenységével felszólításra sem hagy fel, a kutyaiskola területéről kiutasítható. Kiképzéseken a kutyával foglalkozó személyeknek alkohol vagy drog, tudatmódosító szer fogyasztása tilos, illetőleg ilyen szerek hatása alatt a kiképzésen részt venni tilos.
  4. Az iskola területén a hatóság által előírt kötelező védőoltásokkal rendelkező állat tartózkodhat, továbbá az állat tulajdonosának gondoskodni kell a rendszeres féreghajtásról és a külső élősködök irtásáról (bolha, atka stb.). Az iskola területére fertőző betegségben szenvedő és/vagy gondozatlan állat behozatala tilos. A kötelező védőoltások érvényességéről, féreghajtásról és kullancs elleni védelméről folyamatosan gondoskodni kell. Az oltási igazolványt a kutyatulajdonos köteles magával hozni, és kérésre bemutatni.
  5. A kutyaiskola parkolójában a kutya csak pórázon tartózkodhat!
  6. Az oktatás megkezdése előtt gondoskodni kell arról, hogy kutyáknak legyen lehetőségük a “dolgukat elvégezni”. A kutyaiskolában történő eset során az ürüléket a kutyát vezető személynek azonnal össze kell szedni, az erre a célra rendszeresített eszközökkel, és a kijelölt szeméttárolóban elhelyezni.
  7. A kutyaiskola melletti területek magántulajdonok, az ott tartózkodás tilos!
  8. A kutyaiskola eszközei csak oktatói engedéllyel, rendeltetésszerűen használhatók. Az eszközöket mindenki a saját felelősségére használja, akár a képzés részét képezi a használat, akár nem. A nem rendeltetés szerinti használatból adódóan a kutyaiskolához tartozó eszközökben-tárgyakban okozott anyagi károkat, szolgáltatást igénybe vevő köteles megtéríteni, a kutya esetleges sérülésért pedig kizárólag a kutyát felvezető személy a felelős.
  9. Kan kutyák tulajdonosait kérjük, hogy kutyáiknak ne engedjék a jelölgetést a tanoda területén!
  10. A foglalkozásra érkezőknek a foglalkozásokról kép/videó és hanganyagot készíteni tilos!